Magyarország ősszel is vár! :: Hotel Silvanus Visegrád -

Garantáltan a legjobb ár!

Magyarország ősszel is vár!

Pihenjen nálunk már 17.325 Ft / fő / éj ártól!*

Ajánlatunk 2020. szeptember 1. és december 20. között érvényes.

A nyár vége egyáltalán nem jelenti az utazás és a pihenés beszüntetését, sőt! Most van igazán lehetőség kényelmesen, zsúfoltságtól mentesen kikapcsolódni és aktív módon pihenni. 

A sport, de még a séta sem esik olyan jól a nagy melegben, mint az enyhébb, kellemesebb idő beköszöntével. Most kell élményeket szerezni! És Visegrádon lehet is. 

A Dunakanyar az ország egyik legszebb vidéke, és Visegráddal az élen az egyik olyan kiemelt régió, ahol rengeteg program várja az érdeklődőket. A mozgás szerelmeseit hatalmas séták, gyalogos és kerékpártúrák, a történelem iránt érdeklődőket a Királyi Palota és a Fellegvár vagy a Salamon-torony és a Sibrik-domb római erődítésének felfedezése várja. A kalandokra éhesek kipróbálhatják az országszerte híres visegrádi bobpályát, de gokartozhatnak is egyet, ha kedvük tartja. A legbátrabbak pedig próbára tehetik erejüket, ügyességüket és kitartásukat a visegrádi canopy-pályán. És a helyi gasztronómia! Visegrádon és környékén számtalan kitűnő és híres étterem várja az idelátogatókat. 

A Hotel Silvanus**** négycsillagos kényelmével, barátságos, családias hangulatával, messze földön híres gasztronómiájával, az ókort idéző, kényeztető wellness-részlegével, vagy éppen sörözőnk és bárjaink egyedi, minőségi kínálatával teszi teljessé a dunakanyari élményt, hogy őszi pihenésük felejthetetlen lehessen.  

Nálunk mindenki megtalálja kedvenc időtöltését. Ha már kipancsolták magukat wellness-központunk medencéiben, és a fantasztikus tervezésű Panoráma medence habjaiból előtáruló, hihetetlen látvánnyal is beteltek, vár Önökre a szállodát övező parkerdő. Sétáikhoz válogathatnak különböző nehézségű, kidolgozott túraútvonalaink közül, kérés esetén pedig túravezetőt is biztosítunk. A kényelmesebbek bérbe vehetik kerékpárjainkat, a még kényelmesebbek pedig Bosch-rendszerű, profi elektromos kerékpárjainkon tekerhetik be fáradság nélkül a környéket. A legkényelmesebbek pedig autójukat csendes, vidám elektromos kisautóinkra – az E-Élménymobilokra – cserélve, légszennyezés nélkül járhatják be a csodás Visegrádot és a környező falvakat. A gyerkőcöket pedig igazi újdonság várja, a Silvanus Radványi Péter által írt, izgalmas, és Rippl Renáta gyönyörű illusztrációival most megjelent, saját mesekönyve. A programok után jólesnek frissítő, gyógyító masszázsaink, amelyek arról gondoskodnak, hogy valóban energiával telve és testben-lélekben megfiatalodva térhessenek haza tőlünk. 

Mindehhez szállodánk most egy óra ingyenes kerékpárhasználatot, egy óra ingyenes squash-t, valamint ingyenes ping-pongozási lehetőséget kínál. 

Hotel Silvanus****. Szívvel és lélekkel.  

Ajánlatunk tartalmazza:

  • Szállás a kiválasztott szobában
  • Félpanzió: büféreggeli, vacsora
  • Az Uszoda és Wellness-Centrum használata (szauna, gőzfürdő, sókamra, illatkamra, élményzuhanyok, pezsgőfürdő, kandallós pihenő)
  • Fürdőköpeny -használat
  • A szélessávú wifi internet használata
  • 1 óra ingyenes kerékpárhasználat
  • 1 óra ingyenes squash-használat
  • Ingyenes ping-pong
  • Áfa

* Ajánlatunk minimum 2 fő /  2 éjszakás foglalás és Standard Premium erdei szoba igénybevétele esetén érvényes, a kiemelt időszakok kivételével, a szabad szobák függvényében. Az ár függ a szobatípustól, a személyek számától és a tartózkodás hosszától is.